Myynti: Showmedia Finland, info@huvi.info, puh. 050 576 1898

Scandic Tampere Station

Moderni ja trendikäs kaupunkihotelli Tampereen ydinkeskustassa

Scandic Tampere Station -hotelli on toukokuussa 2012 avattu moderni ja trendikäs kaupunkihotelli Tampereen ydinkeskustassa, aivan rautatieaseman vieressä.

Hotelli sijaitsee aivan Tampereen keskustassa suositussa Tammelan kaupunginosassa, josta löydät paljon tekemistä, kuten vilkkaan Tammelantorin ja legendaarisen Tullikamarin. Tampereen tuomiokirkko, Tampere-talo, Tulli Business Park ja Tampereen yliopisto ovat vain muutaman korttelin päässä hotellista. Keskeisen sijaintinsa ansiosta kaupungin runsas viihde- ja kulttuuritarjonta sekä hyvät ostosmahdollisuudet ovat kävelyetäisyyden päässä hotellista.

Scandic Tampere Station –hotellissa voit treenata hotellin kuntohuoneessa, rentoutua saunassa ja tehdä ostoksia kellon ympäri Scandic Shop -myymälässä. Hotellissa on yhteensä 200 huonetta, joista viisi on saunallista ja parvekkeellista huonetta. Hotellin katutasossa on rento ja tyylikäs Bistro-ravintola, aulabaari, viihtyisä kesäterassi sekä viisi kokoustilaa. Hotellissa on myös oma 53 autopaikan parkkihalli sekä langaton internetyhteys kaikissa hotellin tiloissa.

www.scandichotels.fi/Hotels/Suomi/Tampere/Tampere-Station/

Aukioloajat

Puhelin: +358 3 339 8000 tamperestation@scandichotels.com

Yhteystiedot

Ratapihankatu 37, 33100 Tampere

Scandic Tampere Station